Kun i dag - Gratis Fragt på alle bestillinger
Dansk EU
0

Mød ansigtet bag Crossbody.dk

Sofie Henriksen

Sofie

The facts

Mit navn er Sofie! Jeg er 25 år, født og opvokset i Holbæk. Jeg er Founder af Crossbody.dk som er en online shop for kvinder med fokus på Crossbody tasker og accessories. Min store passion for brand-building, kommunikation og mode har ført mig til at blive influencer og selvstændig.

Jeg har boet i LA, København og London og har arbejdet med mærker som: Nialaya Jewelry, Chantelle, Karl Lagerfeld, UGG, Balmain og mange flere.

How it started

Efter at have boet i udlandet i nogle år, flyttede jeg tilbage til min hjemby, for at forfølge min drøm om at starte egen virksomhed. Flere års erfaring i modebranchen og at have boet i så inspirerende byer fik mig til at indse, at den vigtigste investering i en kvindes garderobe, er en lækker taske. En kvindes taske skal skille sig ud og afspejle kvinders individuelle personlige stil.

En stilfuld Crossbody går aldrig af mode. Uanset hvor du er, sæson eller vejr - er en Crossbody anvendelig til enhver lejlighed. Derfor kom jeg på ideen om at skabe et univers med Crossbody tasker i fokus.

Sofie
Sofie Sofie Sofie

Det kræver mod, dedikation og hårdt arbejde

Til at begynde med havde jeg ikke lyst til at offentliggøre, at det var mig, der startede Crossbody.

For at være ærlig, troede jeg ikke nok på mig selv. Jeg troede ikke, at det kunne blive en succes og jeg var konstant bange for at begå fejl. Jeg ved, at jeg ikke er alene med denne her usikre følelse, og at de fleste af jer sikkert genkender det fra noget i jeres liv. Derfor følte jeg et behov, for at dele det her med jer.

Jeg har drømt om at drive min egen virksomhed, ligeså så længe jeg kan huske, men nok aldrig helt troet på jeg kunne. Hele min familie er selvstændige. Det har givet mig en masse motivation og inspiration, men det har også givet mig et pres til at føle, jeg skulle kunne gøre det samme og i lang tid har det bare virket uoverskueligt at skulle leve op til. Jeg har lært af deres fejl og set mine forældre og ældre søskende gøre det med stor (og ikke så stor) succes. På trods af skrækhistorier og advarsler, følte jeg mig endelig klar. Klar til alle de op- og nedture der måtte komme - mere klar end nogensinde. Men jeg havde simpelthen ikke modet, til at gøre det og jeg kom hele tiden med dårlige undskyldninger for hvorfor virksomheden ikke var sat i gang. Jeg havde jo ideen og evnen - så hvorfor begyndte jeg ikke?

Jeg har været en deltids influencer i over et år nu, men jeg forstod stadig ikke, hvorfor folk ville følge med i mit liv. Hvorfor følge mig, når der er en million smukke influencere derude med så mange talenter og så var der lille mig - en ganske almindelig pige fra Holbæk.

Som du måske kan fornemme, havde jeg brug for et selvtillids-boost og et spark i måsen. Heldigvis overbeviste min kæreste mig om, at vi kunne sælge mine ideer, og at han ville hjælpe mig med at nå mine mål. Han har været med til at starte et utal af virksomheder op, så han havde masser af viden på den konto. Min kæreste hjalp mig og gav mig den nødvendige støtte jeg havde brug for, for at tro på mig selv.

Sådan fik vi mere eller mindre crossbody.dk op at køre. Det lyder måske simpelt - det var det selvfølgelig ikke, men det er en historie, jeg agter at dele med jer på et senere tidspunkt.

Crossbody.dk fik faktisk en ganske udemærket start. Men igen må jeg indrømme, at selv efter Crossbody.dk var lanceret og alt syntes fint (minus nogle bump på vejen) - var jeg stadig lidt skeptisk for Crossboy’s fremtid. Jeg stillede så mange kritiske spørgsmål som:  "hvad hvis noget går galt?”, "Hvad hvis folk ikke kan lide vores produkter?”, "Hvad hvis det her bare er penge ud af vinduet?” osv. Det øjeblik jeg stoppede med at være skeptisk var, da salget  pludselig steg og en af de største online fashion butikker i Skandinavien kontaktede os for et samarbejde (vi vil afsløre samarbejdet næste måned). Vi havde fundet en god rytme og arbejdsfordeling. Min kæreste havde helt styr på alt jeg ikke anede uråd om og omvendt. Endelig kunne jeg give slip på min skeptiske indstilling og fokusere på den hurtigt fremskridende udvikling af Crossbody.dk. Det gik faktisk så hurtigt, at vi havde udsolgt på de fleste af vores varer efter en uge.

Jeg er stolt af det, vi har opnået i så lidt tid, og jeg er så taknemmelig for at have min kæreste - skubbe mig til noget, jeg aldrig ville have tørt gøre alene.

Når du har lagt alle dine usikkerheder bag dig og er villig til at knokle for det du brænder for - kan man hvad man vil. Jeg håber dette kan inspirere nogle af jer, der går rundt med en drøm, men ikke tør at springe ud i det.

Mit råd: Du må ikke give op. Tag et skridt ad gangen. You’ll get there sooner if you do something instead of not doing nothing.

So here it is: Håber i vil tage godt imod mig og Crossbody.dk 😉

Følg mig på Skriv til mig