Dansk EU
0

Mød ansigtet bag Crossbody.dk

Sofie Henriksen

Sofie

Om Crossbody

Grundlagt i 2018 af danske Sofie Henriksen. Med passion for klassiske og luksuriøse tasker, er vores mission at levere on-trend luksorriøse tasker til priser hvor alle kan værre med.

Vores filosofi er at gøre mode og styling nemt for dig. Derfor er alle vores styles håndplukket med øje for, at de kan kombineres på kryds og tværs.

Om Sofie

Før jeg startede Crossbody var jeg studerende og kunne kun drømme om de dyre designer tasker influencere på instagram så flittigt viste frem. Dette ville jeg selvfølgelig også være en del af, men prisen var alt for dyr.

For at få råd til en designer taske, regnede jeg ud at jeg skulle jeg ligge penge til side i 9 måneder. Da de 9 måneder endelig var gået, nænnede jeg ikke at bruge mine hårdt-tjente penge på én taske.. Derfor kom jeg på idéen at starte mit eget taske brand, som skulle være ligeså luksuriøst og flatternede som de dyre designer tasker, bare til langt mindre penge. Jeg valgte simpelthen at investere mine penge på dette projekt i stedet for en taske. Så måtte det briste eller bære.

Sofie
Sofie Sofie Sofie

Det kræver mod, dedikation og hårdt arbejde

Sådan startede mit Crossbody-eventyr. Jeg har drømt om at drive min egen virksomhed, ligeså så længe jeg kan huske og nu blev det endelig en realitet.

Siden da er Crossbody vokset sig til et velkendt taske-brand og forhandles bl.a. hos Nelly.com og andre butikker rundt omkring i europa.